Back to the top

OVER BROUWERIJ STERCK

Een ambachtelijke stadsbrouwerij in het hart van Bergen op Zoom

Waarom wás er geen brouwerij in Bergen op Zoom?

Bergen op Zoom is een bourgondische stad. Bij veel activiteiten draait het om eten en drinken. Een BOZtoberfest, de proefmei of Foodstoet, het jaarlijkse Bierfestival en de vastenavend zijn steevast uitverkocht en drukbezocht.

In een dergelijke stad, met in de regio volop streekproducten, en in een tijd waarin het ambacht de boventoon voert ten opzichte van “grote’ concerns ontbreekt een goed ambachtelijk bier. Verbonden aan stad en streek. Bier, gebrouwen in een brouwerij ín de stad, op basis van het traditionele brouwproces met een moderne uitstraling.

Het feit dat dit alles ontbrak in een stad met een rijke brouwgeschiedenis als die van Bergen op Zoom is de start van Brouwerij Sterck geweest.

Merck Toch Hoe Sterck

Sterck?

Bij onze brouwerij willen we graag een totaal beleving bieden. Behalve het nuttigen van een Sterck pintje is onze installatie zichtbaar voor bezoekers. En bestaat er tevens de mogelijkheid om je laten informeren over, onder andere, het brouwproces bij de aanwezige brouwmeesters.

De op locatie gebrouwen bieren zijn uiteraard beschikbaar voor verkoop bij de brouwerij, maar zijn ook te vinden bij diverse speciaalbier cafés in de regio.

Verder willen wij van Brouwerij Sterck graag samenwerkingen aangaan met producenten van ambachtelijke producten en met duurzame ondernemers die de regio rijk zijn. We zijn dan ook altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Dus ben of ken jij zo’n ondernemer? Neem dan vooral even contact op en wie weet wat voor mooie samenwerking eruit voort kan komen!

HET LEVEN IS TE KORT OM FLAUW BIER TE DRINKEN! DRINK STERCK!

profielfoto

Joris Stoop

Brouwmeester
profielfoto

Bertram van Beers

Brouwmeester
profielfoto

Maarten Touw

Brouwmeester
Sterck_Woord_Logo_allwhite

Brouwerij Sterck | +31 164 319 000 | Kruisakkers 28 | 4613BV | Bergen op Zoom | KvK 72917466 | BTW NL859285832B01

NIX18_diap