Back to the top
proc01

MEETING

Kom langs in de brouwerij, bel of mail en maak een afspraak. Dan kijken we samen naar de wensen en mogelijkheden van het te brouwen bier

proc02

Recept

Vervolgens gaan wij aan de slag om een recept te ontwikkelen en deze te testen door een aantal proef-brouwsels te maken (en te laten proeven). Op die manier gaan we het brouwsel helemaal op maat maken.

proc03

PLANNING

Als de smaak is bepaald, de kleur en geur goed is en er een zak geld op de deurmat ligt gaan we aan de slag om een brouwplanning te maken zodat er iets meer dan een proef-brouwseltje gemaakt kan worden.

proc04

Drinken maar!

Jeeej!! Als het goed is zit je nu opgescheept met minimaal 400 liter speciaalbier van zeer hoge kwaliteit en op maat gemaakt qua smaak! Proost!

Sterck_Woord_Logo_allwhite

Brouwerij Sterck | +31 164 319 000 | Kruisakkers 28 | 4613BV | Bergen op Zoom | KvK 72917466 | BTW NL859285832B01

NIX18_diap